عکاسی از نوزاد در خانه

7 نکته مهم برای عکاسی از نوزاد در خانه: مخصوص مادران عزیز!!

عکاسی از نوزاد در خانه

عکاسی از نوزاد در خانه

اگر تصمیم دارین که عکاسی از نوزاد در خانه رو امتحان کنین، باید چند تا نکته ی خیلی مهم رو بدونین! عکاسی از نوزاد اصلاً کار ساده و راحتی نیست. چون که سوژه ی شما اصلاً توانایی اینو نداره که به دلخواه شما ژست بگیره یا کارهای مختلف انجام بده! بنابراین وقتش رسیده که خودتون دست به کار بشین و آستین ها رو بالا بزنین!

در ادامه می خوایم به چندتا از مهم ترین ایده هایی که برای عکاسی از نوزاد باید بهشون توجه داشته باشید، اشاره کنیم. با ما همراه باشید.

عکاسی از نوزاد در خانه
عکاسی از نوزاد در خانه

بهترین نورپردازی برای عکاسی از نوزاد خودتون رو مهیا کنین!

برای این که اون زاویه ی درخشان و زیبایی دست پیدا کنین که بیشتر عکسای نوزادان دارن؛ لوکیشنی رو انتخاب کنید که نور طبیعی زیادی داشته باشد( خب امروز به فلاش ها احتیاجی نداریم. مرسی) نورگیر ترین اتاق خونتون رو انتخاب کنید و اونجا رو به شکل یک استودیوی عکاسی دربیارید.

اگر می خواین که بچه رو روی زمین بگذارید و از بالای سر ازش عکس بگیرین، توصیه می کنیم که حتما پنجره یا دری رو پیدا کنید که نور زیادی از داخلش عبور می کنه و روی زمین می تابه! اینجوری عکستون واقعا محشر میشه!

زمان عکاسی رو با بهترین زمان نوزاد تنظیم کنید!

به خاطر این که سوژه ی عکاسی تون یکمی بد قلقه، باید حواستون باشه که تایم عکاسی از نوزاد رو به بهترین موقع از روزش موکول کنید( بعد از این که غذاشو خورد بهترین موقع ست واقعا) البته یادتون نره که بعضی از نوزادان هستن که بهترین زمان عکاسی ازشون، موقعیه که خواب تشریف دارن!بنابراین می تونین توی این زمان ها هم عکاسی رو شروع کنین

برای این که خواب نوزاد عمیق بشه و وسط عکاسی از خواب بیدار نشه، می تونین موسیقی ملایم و آروم پخش کنین و محیط اتاق رو گرم و راحت نگه دارین!

عکاسی از نوزاد در خانه
عکاسی از نوزاد در خانه

بک گراندهای طبیعی و ساده انتخاب کنین تا نوزاد درخشش بیشتری داشته باشد!

برای بک گراندهای عکستون هم می تونین از رنگ های طبیعی و مشابه هم استفاده کنین تا حواس مخاطب عکس رو از نوزاد پرت نکنه! در ضمن اگر بک گراند شما رنگش روشن باشه، می تونه به نورپردازی عکس هم کمک بیشتری بکنه چرا که به جای جذب نور، اونو منعکس می کنه! برای این که بافت عکستون هم بهتر بشه می تونین از المان هایی استفاده کنین که بافت مشخص دارن، مثل پتو یا پارچه های طرحدار!

قبل از قرار دادن نوزاد در لوکیشن، آنجا را آماده کنید

توصیه می کنیم که حتما قبل از این که نوزاد رو توی لوکیشن عکاسی قرار بدین، همه ی کاراتون رو انجام بدین و نورپردازی رو تنظیم کنید.این کار باعث میشه که وقت بیشتری گرفته نشه و نوزاد هم خیلی خوشحال تر خواهد بود. چون درست مثل یه اتاق بازی، می تونه واردش بشه و سریع تر هم از این وضعیت عجیب و غریب خارج بشه!

تازه اگر قبل از هر چیزی لوکیشن عکاسی خودتون رو آماده کنید، می تونین همیشه وضعیت خوبی برای عکاسی داشته باشین تا اگر یهو اوضاع ردیف شد بتونین عکس خوبی از کودکتون بگیرید.

لوکیشن عکاسی از نوزاد
لوکیشن عکاسی از نوزاد

برای گرفتن بهترین عکس، تنظیمات دوربینتان را جدی بگیرید!

اگر می خواین از دوربین های DSLR برای عکاسی استفاده کنید، حتما مطمئن شید که حالت عکاسی رو روی حالت پرتره قرار میدین! این کار باعث میشه که دوربین خود به خود بک گراند تصویر رو کمی بلر( تار) کنه و پوست و موهای نوزاد رو نرم تر کنه! تمام این کارها برای عکاسی از نوزاد در خانه واقعا ضروری و لازمه! پس اصلا دست کمشون نگیرین!

دیافراگم دوربین رو تا جای ممکن پایین بیارین( منظورمون اینه که عددش تا جایی که امکان داره پایین باشه) به این ترتیب می تونین عکس نرم، بلر شده و فوق العاده ای با لنز 85 میلی متری بگیرید. یادتون باشه که برای عکاسی پرتره همیشه باید روی چشم ها فوکوس کنید!

جای بچه رو داخل صحنه محکم کنید!

گذاشتن بچه روی زمین و عکس گرفتن ازش، می تونه ایده ی فوق العاده ای باشه، چرا که مطمئن میشین که غلط نمی خوره و از جایی نمیفته! اگر می خواین که چند پوز دیگه هم از نوزادتون داشته باشین و عکس های متنوع تری بگیرین، می تونین از یکی بخواین که نوزاد رو توی بغلش نگه داره( البته خودش باید یه جایی پنهان بشه که توی عکس نباشه) یا این که نوزاد رو لای چندتا بالش و پتو نگه دارین( یادتون باشه که چین های پتو و بالش نباید زیاد باشه، چون جلوه ی عکس رو به هم میزنه)

اصولاً کمک گرفتن از یکی که بتونه بچه رو نگه داره، ایده ی بسیار خوبیه، چون که بچه ها عاشق اینن که بغلشون کنی و حسابی مهربون میشن و میشه راحت تر ازشون عکاسی کرد. به فکر قایم کردن شخص هم نباشین چون ایده های زیادی برای انجام این کار وجود دراه

از بالا عکس بگیرید!

برای اطمینان بیشتر، دوربین رو روی سه پایه قرار بدین! شما که دلتون نمی خواد دوربین از دستتون سر بخوره و روی بچه بیفته( البته بعضی از عکاسان عزیز هستن که سلامت دوربینشون از سلامت نوزاد واسشون مهم تره!!!) یادتون باشه که سایه ی بینی بچه باید همیشه پایین بینیش باشه و اگر سایه کناره های بینی افتاد، یعنی این که باید نورپردازیتون رو دوباره تنظیم کنید.

توی مطالب آینده در مورد نورپردازی هم بیشتر صحبت می کنیم!

تا بعدا خداحافظ

منبع مقاله

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x